Welke riem draag je bij welke outfit?

Riemen hebben een lange geschiedenis en zijn een van de oudst bekende accessoires. Riemen geven een formeel tintje en maken uw outfit af. Sommige riemen zijn decoratief, andere zijn eenvoudig in hun aanpak. Riemen zijn ook belangrijk om je broek op te houden. Riemen zijn te vinden in de garderobe van elke man. Er zijn verschillende soorten riemen voor elke gelegenheid. In de moderne tijd is het steeds belangrijker om je outfit te laten opvallen. Als het op stijl aankomt, wordt het kiezen van de juiste riem voor uw look heel belangrijk, zowel voor formele als informele evenementen. De mode-industrie heeft haar takken ontwikkeld en biedt een grote verscheidenheid aan riemen om uit te kiezen. De keuze varieert van lederen stof tot geweven riemen, en nog veel meer. Riemen zijn verkrijgbaar in alle soorten kleuren en gespen. Het is net zo belangrijk om een perfecte match te krijgen in termen van kleur en stof als in termen van comfort en kwaliteit. Mannen geven over het algemeen de voorkeur aan lederen riemen en zwarte lederen riemen, en rood-bruine lederen riemen zijn de meest favoriete kleuren om over formele broeken en jeans te dragen. Dit artikel zal u helpen een aantal populaire riemstijlen te leren kennen, die u zullen helpen een perfecte riem te kopen voor uzelf of voor iemand anders.

Leren Riemen

Lederen riemen zijn een van de oudste riemen. Ze zijn sterk, duurzaam en nog modieus ook. Er zijn verschillende subcategorieën in dit riemensegment, zoals exotische leren riemen, gekorreld leren riemen, suède riemen, bewerkt leer en andere leren riemen.

Jurk riem

Jurkriemen zijn uitgebreider dan lederen riemen en worden meestal gemaakt met zwarte en bruine riemen. Jurk riemen zijn ontworpen om perfect bij uw jurk te passen. Het geeft een geweldige look aan je avondjurk. De leren riem is echter een klassieker; kledingriemen kunnen geschikt zijn voor verschillende gelegenheden. Er zijn verschillende opties van kleding riemen in de markt, en je kunt gaan met degene die past bij uw behoefte dienovereenkomstig.

Gevlochten riemen

Gevlochten riemen hebben meer volgers. Hij is verkrijgbaar in zowel leder als rubber met verschillende kleuropties. Dit type riem past perfect bij elke jurk en is geschikt voor alle gelegenheden. Het past bijvoorbeeld bij een geklede broek, jeans, loafers, enz. Aan de andere kant is de rubberen riem comfortabeler en informeler. Het past goed bij sportschoenen en is een perfecte keuze voor weekendtrips.

Tonggesp

Gordels met tonggesp zijn gemaakt met een metalen gesp en pen; een traditionele gesp bevat een frame, pen en stang om een betrouwbare pasvorm te bieden. De riem is er over het algemeen in twee varianten, met enkele tong en dubbele tong. Enkelvoudige tonggespen zijn zowel formeel als casual. De gesp heeft een enkele weerhaak aan één kant om de riem aan te spannen, terwijl het andere type tonggesp er in verschillende versies is, met een geweldige look en verschillende afwerkingen. Deze gespen hebben meestal twee pinnen die de riem aan beide zijden vasthouden.

Plan du site